FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  PODCAST:
Ny tjeneste for podcastere
Acast introduserer Acast+, en ny abonnementløsning for podcastere

Mer om Nettradio og podkast


RADIONYTT.NO - 30.03.21 - KYRRE DAHL


Acast lanserer nå Acast+, et verktøy for abonnementsløsninger som vil fungere ved lytting i de fleste åpne plattformer for lytting som Apple Podcasts og Google Podcasts. I en pressemelding skriver Acast at de gjør dette for å støtte podcastkreatører.

Med Acast+ kan podcasterne tilby annonsefritt innhold, eksklusivt innhold, tidlig tilgang og mye mer til sine betalende abonnenter, som fortsatt kan lytte via plattformen de allerede bruker. - Dette er en del av Acast sin misjon om å gi alle kreatører, store som små, kreativ frihet og flere måter å nå sine lyttere, samt tjene penger på innholdet sitt, skriver Acast.

I nåværende beta-versjon har flere lanseringspartnere sett en økning av inntjening per måned på over 20% i testperioden ved å kunne tilby Acast+ til sine lyttere. Partnere som til nå har testet verktøyet inkluderer den britiske podcasten Talking Politics og den svenske podcasten Somna Med Henrik, samt flere globale podcastere.

Henrik Ståhl, fra podcasten Somna Med Henrik, sier: - Når Acast+ først ble presentert for meg takket jeg ja til å teste det med en gang. Forutenom muligheten til å øke inntjeningen, så gir det meg også mulighet til å komme nærmere lyttere mine ved å kunne gi dem eksklusivt innhold.”

-Jeg har hatt muligheten til å tilpasse innholdet mitt basert på lytternes ønsker og behov, noe som virkelig har stor verdi. Til nå har dette vært en måte å generere inntjening på, samt gi følgerne mer av det de vil ha, sier Ståhl.

Catherine Carr, produsenten for podcasten Talking Politics sier: - “Talking Politics” ble opprinnelig sett på som en ressurs i utdannelse - en måte å prøve å forstå verden på gjennom en lett tilgjengelig og forståelig podcast. Det er fantastisk å vite at det er så mange studenter og lærere som hører på. I de siste årene har vi bygget et veldig engasjert og lojalt publikum og nylig passerte vi 20 millioner lyttinger.

- Vi antok at våre lyttere som valgte Acast+ gjorde dette i all hovedsak for å slippe annonser, men vi fant ut at flere av våre lyttere var ute etter å finne måter å kunne støtte podcasten vår på, noe som er utrolig motiverende.

- For oss har dette verktøyet vært avgjørende, da det muliggjør at enda flere lyttere kan få tilgang til kunnskap gratis. Vår andre podcast, History of Ideas, er nemlig en annonsefri podcast som ikke har inntjening, men som krever ressurser å produsere. Med Acast+ og støtten fra våre lyttere, kan vi spre denne verdifulle kunnskapsbanken videre til flere folks ører - noe som har blitt enda viktigere under lockdown.”

Johan Billgren, medgründer av Acast, sier: - Vi utvikler podcastbransjen sammen med - og for - kreatørene. Vi tror på at kreatørene skal få rettferdig lønn for det de skaper og det er viktig for oss at de selv eier relasjonen til lytterne sine, på den måten som passer dem og podcasten deres best.

 • Les mer og register podcast: acast.com/beta

 • Si din mening på: Facebook - Radionytt

 • Lytt til: Nettradio fra hele verden

 •   SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
   NYHETSBREV:
  Meld deg på vårt nyhetsbrev
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    LYTTERTALL:
  Diverse lyttertall
  Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
  Les mer...
   PERSONVERN:
  Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
   NYHETSBREV:
  Meld deg på
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    REKLAMEPRODUSENTER:
  Radioreklame
  Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
  Les mer...
    SPILLELISTER:
  Hvilken låt?
  De hva og hvem som spilles på radio.
  Les mer...
    RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
  News in English
  Stories from the Norwegian radio industry, in English
  Read more....
   TVNYTT.NO:  MER FRA TVNYTT.NO