FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  NETTRADIO:
Ny anti-jantelov podkast
Acast har lansert podkasten EXTRA med Tomine Harket og Hans Normann Tranberg

Mer om Nettradio og podkast

Tomine Harket og Hans Normann Tranberg - Foto: Acast

RADIONYTT.NO - 25.02.21 - KYRRE DAHL


Podkastplattformen Acast har nylig lansert den nye podkasten EXTRA med artist og skuespiller Tomine Harket og Hans Normann Tranberg, begge med bakgrunn fra underholdnings- og PR-bransjen. De er begge lei av janteloven og har nå skapt et eget fristed hvor de kan prate om alt mellom himmel og jord - helt uten sensur!

2020 ble et utfordrende år for mange oss, og spesielt for de involverte i underholdningsbransjen som opplevde at livene deres ble satt på pause. Dette ble en tid for refleksjon om veien videre for Tomine Harket, både når det kom til hennes musikk-karriere men også personlige fremtidsplaner.

For Hans Normann sin del førte Korona-krisen til at han ufrivillig måtte flytte fra et glamorøst liv i New York, hvor han jobbet som Innovasjonsdirektør hos PAPER Magazine, til gamle trakter i bibelbeltet Kristiansand. Hans ble nødt til å trykke på restart-knappen og prøver nå å lande på beina i en komplett annerledes hverdag uten catwalker, backstage-pass, champagne-fester og goodiebags. En pandemi skulle føre de to vennene sammen, og de har nå begitt seg ut på et splitter nytt podkasteventyr!

Både Tomine og Hans vil beskrive seg selv som to sterke personligheter som kommer til uttrykk gjennom stil og gjennom hvordan de ser på verden. Dermed falt det seg naturlig at podkasten skulle hete EXTRA. Med dette vil de fortelle at de ønsker å gi lytterne sine noe EKSTRA i hverdagen.


Extra podkast - Foto: Acast

- Å prate er jo det jeg gjør mest, så da en felles venninne introduserte meg for Hans fant vi raskt ut at vi måtte lansere en podkast sammen. Begge er utrolige ærlige, noen vil kanskje si FOR ærlige og legger ikke lokk på oss selv. Vi synes mange andre kan være altfor preget av janteloven. Folk lurer ofte på hvordan vi tør å skille oss ut både i stil og i væremåte, og svaret er jo ganske enkelt: vi bare gjør det. Jeg håper podcasten kan inspirere andre til å være seg selv 100%, sånn som Hans og meg, sier Tomine.

I podkasten åpner de opp om erfaringer og historier fra livet i underholdningsbransjen pre-COVID-19 og identitetskrisen som oppstod for de begge under lockdown. De deler historier som da Hans albuet Cardi B i puppen på fashion week og da Tomine var en del av Disney-sirkuset hvor hun møtte Jonas brothers og Demi Lovato. Ingen emner eller hemmeligheter om popkultur, kjendiser, reality-TV, sex og skandaler utelates når disse to bjuder på.

- Vi kommer til å være ærlige og åpne om det meste, fra det hverdagslige til det litt mer uvanlige. I episodene blir lytterne kjent med den ekte Tomine, og alle mine sider, og jeg håper at de som følger oss føler at det blir som å henge med Hans og meg. Målet er å inspirere og å skape en ærlig podcast uten filter, og hadde ikke gjort no om vi ble Norges største podcast heller, sier Tomine.


Tomine Harket og Hans Normann Tranberg - Foto: Acast

Stine Stangenes-Tellefsen, ansvarlig for innhold i Acast Norge ser frem til lanseringen og til å jobbe med duoen fremover:

- Vi er kjempestolte over at disse to profilene nå er en del av Acast sitt podkastnettverk – vi ser et veldig stort potensiale for podcasten fordi Tomine og Hans gjennom deres personligheter, kjemi og åpenhet, bringer noe nytt til bordet. Vi i Acast så et hull i markedet for unge, moderne og nytenkende talenter, og ser frem til å hjelpe våre kreatører å nå det publikumet de fortjener, samt en inntekt på egne premisser. Vi tror på et blomstrende, lønnsomt og åpent økosystem for podkastere – for alle som ønsker å bli en del av vårt nettverk, sier Stangenes-Tellefsen.

Podkasten er tilgjengelig for lytting på Acast

 • Si din mening på: Facebook - Radionytt

 • Lytt til: Nettradio fra hele verden

 •   SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
   NYHETSBREV:
  Meld deg på vårt nyhetsbrev
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    LYTTERTALL:
  Diverse lyttertall
  Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
  Les mer...
   PERSONVERN:
  Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
   NYHETSBREV:
  Meld deg på
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    REKLAMEPRODUSENTER:
  Radioreklame
  Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
  Les mer...
    SPILLELISTER:
  Hvilken låt?
  De hva og hvem som spilles på radio.
  Les mer...
    RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
  News in English
  Stories from the Norwegian radio industry, in English
  Read more....
   TVNYTT.NO:  MER FRA TVNYTT.NO