FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  RIKSRADIO - NRK:
Fra NRK P3 til nakne TV-kropper
Programleder Tuva Fellmann rett og slett elsker kropp

Mer om NRK


RADIONYTT.NO - 12.02.21 - Kyrre Dahl
TV-suksessen Naked Attraction kommer i norsk versjon på discovery+ denne våren. Tuva Fellman, kjent fra NRK P3, blir programleder og klarer nesten ikke vente med å boltre seg i norsk nakenhet.

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for Naked Attraction Norge, og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper. Selv jeg, som utdanna sexolog, kan skvette litt når jeg plutselig ser noen nakne. Vi er så vant til pornokropper og glossy, retusjerte bilder med filterbruk at vi nesten synes en vanlig kropp og et vanlig ansikt er rart, sier Tuva Fellman.

I Naked Attraction, som har vært en seersuksess i både Storbritannia, Danmark og Finland, strippes alt ned til det naturlige. I programmet skal en deltaker velge seg en date blant fem forskjellige kandidater. De håpefulle er alle skjult bak hver sin glassvegg, og litt etter litt kommer deres kropper til syne, helt uten en tråd. Ulikt fra en vanlig date, så dannes førsteinntrykket nedenfra.

For hver runde i programmet må én kandidat forlate studio, helt til velgeren står igjen med den som best fanger hens naturlige og instinktive preferanser. Programleder og sexolog Tuva Fellman hjelper til med utvelgelsen og bistår med nyttig og fascinerende kunnskap om kropp, sex og tiltrekning.

– Utallige ganger har jeg sittet i garderoben i svømmehallen og egentlig hatt lyst til å bli der. Det er så spennende å se på vanlige, nakne kropper. Ikke bare fordi de kanskje er flotte å se på, men fordi alle er så forskjellige. Visste du for eksempel at hos 56 % av alle kvinner henger de indre kjønnsleppene ut av de ytre? Det er det sjelden internett viser deg, men det skal du få se i Naked Attraction Norge, sier Fellman.

Tuva Fellmann har gjennom en årrekke gitt norsk ungdom råd om kropp og sex i P3s Juntafil. I 2019 vant hun Skamløsprisen for måten hun løfter fram skambelagte områder innen seksualitet og klarer å skape en positiv debatt omkring dem. Programlederrollen for Naked Attraction Norge er hennes første jobb for Discovery.

– Naked Attraction Norge skal opplyse like mye som det skal vise fram, og jeg kan ikke tenke meg en person som er bedre kvalifisert til å lede dette programmet enn Tuva Fellman. Hun har løftet kroppstematikk, seksualitet og identitet i over ti år i NRK, og har en unik evne til å få gehør hos ungdom. Vi er stolte over å få henne med på laget her i Discovery, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery.

Naked Attraction Norge kommer på strømmetjenesten discovery+ våren 2021.

 • Mer om NRK finner du >> her <<

 • Kommenter gjerne denne saken på vår: Facebook-side

 • Vil du lytte til NRK Radio?: HØR NRK VIA LYTTE.NO Ekstern lenke

 •   SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
   NYHETSBREV:
  Meld deg på vårt nyhetsbrev
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    LYTTERTALL:
  Diverse lyttertall
  Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
  Les mer...
   PERSONVERN:
  Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
   NYHETSBREV:
  Meld deg på
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    REKLAMEPRODUSENTER:
  Radioreklame
  Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
  Les mer...
    SPILLELISTER:
  Hvilken låt?
  De hva og hvem som spilles på radio.
  Les mer...
    RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
  News in English
  Stories from the Norwegian radio industry, in English
  Read more....
   TVNYTT.NO:  MER FRA TVNYTT.NO