FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  P4-GRUPPEN:
Ny salgsledelse på plass i P4
Ove Søgaard og Terje Dagestad-Larsen blir den nye ledelsen

Mer om P4-gruppen

FOTO: P4

RADIONYTT.NO - 27.04.18 - Kyrre Dahl


Ove Søgaard blir ny salgsdirektør, og Terje Dagestad-Larsen blir kommersiell direktør i P4. Sammen utgjør de to den nye salgsledelsen i radiokanalen.

De to direktørene får hver sine klart definerte ansvarsområder. Søgaard skal ha ansvaret for alt som har med tradisjonelt radiosalg å gjøre, mens Dagestad-Larsen får ansvaret for alle andre kommersielle produkter som spons, event og forretningsutvikling.

- Dette er en organisering som skal rigge oss for en fremtid med flere kanaler og en digitalisering som gjør at radio kommer til å bli brukt på nye måter og på nye plattformer, sier P4-sjef Kenneth Andresen.

Ove Søgaard og Terje Dagestad-Larsen tar over etter at Trond Killingstad gikk av som salgsdirektør tidligere denne måneden, og P4-sjefen sier det er den nye radiohverdagen som gjør at man nå styrker salgsledelsen ved også å ansette en egen kommersiell direktør.

- Tradisjonell lineær radio kommer fortsatt til å være kjernen i vår virksomhet, men vi driver i dag med mye mer enn rent radiosalg. I en verden hvor stadig nye kommersielle muligheter dukker opp ønsker jeg et større og tydeligere fokus på dette feltet. Det får vi med en organisering hvor dette ansvaret tydeliggjøres i en egen linje, sier Andresen.De to salgsdirektørene har begge lang fartstid fra kommersiell radio. Ove Søgaard har jobbet i radiobransjen siden 1996 og kommer nå fra stillingen som salgssjef i P4. Terje Dagestad-Larsen har vært ansatt i P4s salgsavdeling siden 1998. Også han kommer fra stillingen som salgssjef.

Nå ser de begge fram til å ta fatt på sine nye jobber i P4s salgsledelse. - Digitaliseringen har rigget radio for fremtiden. Å jobbe med et av de siste store massemediene i en verden med stadig mer akselererende utvikling og store omskiftinger, er noe vi gleder oss til å fortsette med. Vi er begge veldig glade i dette mediet og mener radio er undervurdert, sier Terje Dagestad-Larsen og Ove Søgaard.

P4-sjef Kenneth Andresen er også fornøyd over at det han omtaler som to av landets mest erfarne innen kommersiell radio nå tar over ansvaret i P4s salgsavdeling.

- Jeg kjenner Terje og Ove gjennom mange år i P4, og jeg er derfor helt trygg på at den løsningen vi nå har kommet fram til vil bidra til å løfte salgsarbeidet i avdelingen ytterligere, avslutter Andresen.

Kommenter gjerne denne saken på vår: Facebook-side

Vil du høre på noen av P4-gruppens kanaler? Klikk deg inn på LYTTE.NO - P4-GRUPPEN

Kilde: P4
  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
 NYHETSBREV:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  LYTTERTALL:
Diverse lyttertall
Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
Les mer...
 PERSONVERN:
Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
 NYHETSBREV:
Meld deg på
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  REKLAMEPRODUSENTER:
Radioreklame
Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
Les mer...
  SPILLELISTER:
Hvilken låt?
De hva og hvem som spilles på radio.
Les mer...
  RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
News in English
Stories from the Norwegian radio industry, in English
Read more....
 TVNYTT.NO:MER FRA TVNYTT.NO