Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nettsatsing fra lokalradioer i Østfold

Radio Moss/Sarpsborg/Fredrikstad med nye nettsider.- RADIONYTT.NO - 30.06.07 - Kyrre Dahl
- Nettradiolyttingen øker, lytterne krever tilgjengelighet utenom åpningstidene og . Endelig har radiokanalene våre fått et ansikt på nettet, sier Rolf-Ivar Buerengen i Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. De tre stasjoenene har riktignok vært på nett, men via undersider på de nyhetsbaserte nettavisene i Mediehuset Østfold. Nå har de derimot lansert helt egne nettsider.

– Dette skal ikke være nyhetsbaserte nettsider, men en presentasjon av radiokanalene, det vi driver med og et sted for dialog med lytterne, forteller ansvarlig redaktør Rolf-Ivar Buerengen. Nettsidene skal utvikles videre fremover, men første versjon ble lansert på nett i natt.

– Vi ønsker å ha mye mer dialog med lytterne fremover, enn vi har hatt. Nettsidene blir viktige i dette arbeidet. Siden de midlertidige nettsidene ble lagt ut høsten 2006 har det rast inn flere hundre henvendelser fra lytterne. Økningen i antall henvendelser har økt parallelt med tiden, så det er en tydelig forventing om at vi er på nett, og endelig kan vi innfri, forteller Buerengen. Lytterne ønskes nå velkommen til radiosarpsborg.no, radiomoss.no og r-f.no.

Kilde: SBS Radio


 Se også:

Tidenes sommerhit er nå kåret!
30.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: