Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mina felt av PFU

Trampet over i et intervju med Terje Søviknes, mener PFU- RADIONYTT.NO - 20.06.07 - Kyrre Dahl
Det var 9.januar i år programleder Mina Hadjian skjelte ut Frp-politikeren i P3-programmet «Mina», for deretter å ringe ham opp på direkten. Hun sa blant annet at «en mann som Søviknes, (...)- ja du blir faktisk dårlig bare av å se på ham - at denne mannen slipper å sitte i fengsel for forbrytelsene sine, men heller tjener masse cash».

Frp-politiker Terje Søviknes har gjort det klart at han opplever intervjuet med NRK P3s Mina Hadjian som det verste han har vært utsatt for i media noensinne. Nå har han fått han medhold i Pressens Faglige Utvalg (PFU), som saken er klaget inn for. - Et enstemmig utvalg har talt. NRK er felt på fem punkter etter «Vær Varsom»-plakaten, opplyser generalsekretær i norsk presseforbund, Per Edgar Kokkvold til Dagbladet.no.

Ifølge kjennelsen er episoden et klart brudd på blant annet plakatens punkter om å gjøre premissene klare for intervjuobjektet, samt respekt for menneskers privatliv og overdrivelse av tittel/ingress i forhold til hva man har dekning for i saken, skriver Dagbladet på nett.

Dagbladet.no
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Nok et nei til FM-kutt
18.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: