Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fotball tilbake på radio i Østfold

Enighet med fotballforbundet gjør at lokalradioer i Østfold kan sende fotball også på nettradio- RADIONYTT.NO - 14.06.07 - Kyrre Dahl
MFK-kampene er tilbake på Radio Moss’ nettradio fra og med i dag. Det er klart etter et møte der det ble enighet mellom Norges Fotballforbund og Radio Moss.

Norsk lokalradioforbund representerte Radio Moss, der partene ble enige om at direkteoverføringene av MFK-kampene på FM 106,9 også kan sendes parallelt på internett, som et tilbud til supportere og andre interesserte som bor utenfor FM-senderens dekningsområde.

Avtalen mellom MFK/NFF og Radio Moss har vært utformet slik at partene har vurdert ulikt hvorvidt nettradio kan inngå som distribusjonsform. Overføringene på Radio Moss’ nettradio ble derfor stanset i forrige uke, mens FM-sendingene gikk som normalt. Avtalen som er inngått tillater Radio Moss å sende fotballkampene både på FM og internett ut årets sesong.

- Både lytterne og vi i Radio Moss puster lettet ut i dag. Til tross for at FM-sendingene er den desidert viktigste distribusjonsteknologien, er nettradio stadig viktigere som et tilbud til de som ikke har FM-radio, har problemer med mottaket, eller er utenfor FM-senderens dekningsområde.

- NFF viste forståelse for denne problemstillingen, og takket være en rask prosess med en god, praktisk løsning i denne saken blir det seier til både MFK, lytterne, NFF og Radio Moss i «denne omgangen».

- Engasjementet i denne saken viser at dette var en riktig løsning for alle parter. I tillegg til at saken ble debattert på lokale nettsteder, mottok Radio Moss eposter, telefoner og sms’er fra fortvilte MFK-tilhengere både i Moss og en rekke andre steder i landet som ikke fikk fulgt hjemmelaget.

Denne avtalen betyr også at fotballen er tilbake på nettradidene til Radio Sarpsborg og Radio Fredrikstad

Pressemelding
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Mange nye rikskanaler
12.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: