Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio holder seg best om sommeren

Alle medier har mindre reklame om sommeren, men radio klarer seg best av alle.- RADIONYTT.NO - 08.06.07 - Kyrre Dahl
Reklameinvesteringene faller radikalt i alle kanaler om sommeren. samtidig er det svært mange nordmenn som er hjemme, vi har mer penger disponibelt og vi bruker mer av dem sammenlignet med resten av året. Det kom fram under et foredrag om forbruk, mediebruk og reklameinvesteringer denne uka, ved avdelingsleder Ingvar Sandvik i TNS Gallup.

Annonsørene skyr sommeren som pesten, men ifølge Sandvik er det liten grunn til det. I alle kanaler er det langt færre annonser, der TV faller med nesten 46 % sammenlignet med en gjennomsnittsmåned. De øvrige mediene har ca. 30 % nedgang i juli, men radio klarer seg ¨desidert best med en nedgang på under 10 %, ifølge reklamestatistikk fra AC Nielsen.

Sandvik poengterte i sitt foredrag blant annet at det er få annonsører som utnytter muligheten i et marked hvor støyen er betydelig lavere. Det er heller ingenting som tyder på fol husker reklame dårligere om sommeren enn ellers i året.

Det er heller ikke slik at at folk slutter å forbruke media om sommeren. Folk leser faktisk flere aviser om sommeren enn ellers i året, og det selges ekstra mange blader. . Radiolyttingen er bare marginalt lavere enn ellers i året, og lyttertiden går opp totalt. TV og Internett er derimot ikke spesiellt populært for ferierende nordmenn. Alle indikasjoner tilsier at markedet også finnes om sommeren, mener Sandvik

Pressemelding
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Reiseradioen 2007
07.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: