Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Reiseradioen 2007

Her er programlederne for Reiseradioen anno 2007, med start førstkommende lørdag



- RADIONYTT.NO - 07.06.07 - Kyrre Dahl
Lotto-Hilde, Are og Odin, HC Andersen, Synnøve Svabø, Ragnhild Silkebækken, Alex Rosèn, Geir Schau og mange flere. Du hører dem alle som programledere i årets Reiseradio. Synnøve Svabø og HC Andersen lar startskuddet gå for den første av 72 sendinger i NRK P1 lørdag 9. juni.

Lotto-Hilde og Are og Odin er blant de som er kjempeglade for å ha fått sommerjobb i selveste Reiseradioen. - Dette er drømmejobben. Reiseradioen er jo en institusjon og Norges deiligste radioprogram. Så jeg ser det som en stor ære å få lov til å jobbe som programleder. Å få være programleder i Reiseradioen må være verdens beste sommerjobb, sier Hilde Wøhni Joakimsen


HC Andersen, Hanne Hoftun, Ragnhild Silkebækken, Alex Rosèn, Hilde Wøhni Joakimsen, Geir Schau og Karin Wetlesen hører du alle i sommerens Reiseradio i NRK P1. Foto: Christian Nilsen

Are og Odin er også svært fornøyde med at radiocomebacket kommer i Reiseradioen. Nøyaktig 1 1/2 år siden de sa takk for seg i P3. Ikke minst Odin selv og kanskje enda mer hans mor og hele hjembygda strutter av glede over at Odin får være programleder i selveste NRK P1. - Verken min mor eller bygda har vært helt fortrolige med disse P3-greiene. Det er P1 som er Radioen med stor R - og derfor strutter både min mor og hele bygda av stolthet nå når jeg får slippe til i Reiseradioen, sier Odin.


Også Are og Odin har hatt Reiseradioen som drømmejobben - og også de får drømmen oppfylt. Foto: Nadia Frantsen

Radiocomeback har også HC Andersen - også han en kjent stemme for P3-lytterne for noen år tilbake. P3-bakgrunn har også Ragnhild Silkebækken som blir å høre sammen med Alex Rosèn. Dermed vil Reiseradioen prege NRK P1 både med badetemperaturer, savnede undulater i hele sommer. Et stort reporterkorps lover å besøke alle landets fylker og lage et utall innslag og reportasjer før Reiseradio-gjengen pakker ned og Nitimen er på plass igjen mellom klokka ni og elleve i NRK P1 igjen den 20. august.


Geir Schau og Hilde Wøhni Joakimsen - programledere i Reiseradioen sommeren 2007. Foto: Jon-Annar Fordal/NRK

Pressemelding




Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post:







 Se også:

Programmet for Radiodager 2007
07.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no



 Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: