Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Programmet for Radiodager 2007

Radiodager har offentliggjort årets program for konferansen 20 og 21. september 2007- RADIONYTT.NO - 07.06.07 - Kyrre Dahl
Hun kom til BBC som programassistent. I 1991 etablerte hun BBCs første 24-timers nyhetskanal for radio, i dag sitter hun i BBCs konsernledelse og regnes som en av verdens mektigste kringkastere. Hun kommer til Radiodager 2007. Kommer du?

BBC-direktør Jenny Abramsky avslutter dagskonferansen på fredag men før det har vi mye annet spennende, både plenumsmøter og workshops med spesialpåmelding. Detaljer om påmelding til workshopene kommer senere, men påmelding til Radiodager 2007 ligger ute fra klokka 12 i dag, og melder du deg på tidlig, får du redusert påmeldingsavgift.

Abramsky vil dele med oss hvordan BBC ser på radioens framtid, men vi skal også orientere oss om hva som skjer i norsk radiobransje: Alf Lande fra Landeandcompany ser på det norske radiolandskapet og hvor vi er på vei. Fra Sverige skal Barbro Fällman lære oss å snakke slik at lytterne tror på oss. Doug Harris har en rekke oppsiktsvekkende promo og salgskampanjer bak seg. Han lover at han kan få den mest hjernedøde arbeidsplass forvandlet til til et kreativt og levende miljø igjen!

Berit Hedemann stiller i år sammen med Lisbeth Jessen, kollega fra Danmarks Radio. Begge har internasjonale priser i ryggen for godt radiohåndverk. Sammen skal de snakke om den bildeskapende radioen. Francis Currie og Frode Langhelle skal lære oss hvordan man lager et spenstig og spennende lyd-design

Hvordan finne radiotalentene? Og hvordan stimulere gamle travere til fornyelse? To britiske radioutviklerte, Nik Goodman og Francis Currie kommer! Og Valerie Geller returnerer til Radiodager med nytt stoff og nye workshops, så du som ikke kom med sist får en ny mulighet i år.

Pressemelding
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Fotball-stopp også i Sarpsborg og Fredrikstad
06.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: