Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fotball-stopp også i Sarpsborg og Fredrikstad

Også Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg kutter fotball-overføringene på nettradio- RADIONYTT.NO - 06.06.07 - Kyrre Dahl
Radio Moss har fått beskjed fra fotballforbundet om å stanse overføringene av MFK`s kamper på nettradio. Radio Moss har de lokale rettighetene og kampene vil fortsatt gå på lokalradioen på FM-båndet, men fotballforbundet mener at det blir et brudd på avtalen dersom sendingene også kan høres utenfor Mosse-distriktet.

Nå stanser også fotball-sendingene på nettradioene til Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. Årsaken er forsåvidt den samme, men det er ledelsen i radioene som selv har bestemt seg for å gjøre dette, uten at de har fått pålegg om dette. "-Dette gjør vi på eget initiativ. Vi har de samme avtalene med fotballforbundet i alle de tre radioene", forklarer Rolf-Ivar Buerengen, som er ansvarlig redaktør for alle de tre nevnte stasjoner til radionytt.no.

I Fredrikstad betyr det at FFK`s kamper ikke lenger er å høre på nettradioen til Radio Fredrikstad og i Sarpsborg er det FK Spartas kamper som ikke lenger blir oveført på Radio Sarpsborgs nettradio. På de vanlige lokalradiofrekvensene blir det ingen forandring, der går kampene som før. Buerengen håper å få til en ordning med fotballforbundet, slik at også nettradiolytterne kan få med seg fotballkampene. P4, som har de nasjonale rettighetene, skal ha sagt ja til at de går på nettradio.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Får ikke sende fotball på nettradio
06.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: