Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Får ikke sende fotball på nettradio

Radio Moss må stanse sendingene på nettradio når de overfører MFK`s kamper, på grunn av fotballforbundet.- RADIONYTT.NO - 06.06.07 - Kyrre Dahl
Radio Moss følger det lokale fotball-laget tett og har rettigheter til å øverføre MFK`s kamper på lokalradioen. Men, i våre dager kan lokalradioen i Moss høres på over hele verden via nettradio, og dermed kommer sendingene i konflikt med avtalen som er gjort med fotballforbundet.

Dermed må Radio Moss stanse sine sendinger på nettradio når de overfører Mosse-kampen på sin FM-sender. Ifølge ansvarlig redaktør i Radio Moss, Rolf-Ivar Buerengen, skyldes dette avtalen stasjonen har med Norges Fotballforbund og Moss Fotballklubb. "– Vi har rettigheter til å dekke disse kampene lokalt. Når det gjelder sendingene på nettradioen har vi fått en godkjenning fra P4, som sitter på de nasjonale radiorettighetene", sier han til Moss Avis.

Men fotballforbundet er av en annen mening og har sendt en presisering til Radio Moss, som ser seg nødt til å stanse nettsendingene. 2Vi har handlet i god tro, men retter oss etter dette", sier Buerengen. "Vi er i dialog med Norges Fotballforbund gjennom Norsk Lokalradioforbund, og vi har fått positive signaler fra Fotballforbundet. Nå håper vi at det blir en endring på sensommeren" , sier Buerengen til avisa.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Satser på nye norske band
05.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: