Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 er favorittkanal

De mellom 15 og 50 år mener at P4 er den beste radiokanalen, viser ny undersøkelse.- RADIONYTT.NO - 29.05.07 - Kyrre Dahl
35 % av alle mellom 15 og 50 år oppgir P4 som sin favorittkanal. Det viser en undersøkelse som TNS Gallup har foretatt for P4. 20 % oppgir NRK P1 som sin favorittkanal. Videre følger NRK P3 med 15 prosent, Radio1 med åtte prosent, og Kanal24 med seks prosent. P4 er dermed den mest populære radiokanalen blant de yngre. Uten at det er målt i denne undersøkelsen så vet man fra før at NRK P1 er svært populær blant de over 50 år.

Tallene i undersøkelsen reflekterer for en stor del markedsandelen, med et solid unntak for P1, som har en markedsandel 35,5 % i dette segmentet, mens det er bare 20 % som har P1 som sin favorittkanal. Analysesjef Geir A. Jangås i P4 mener – ikke overraskende – at det er svært viktig å få stempelet «favorittkanal». – Å være favorittkanalen betyr at man er førstevalget når folk slår på radioen. Det er en mentalt viktig posisjon, sier han til Kampanje.

kampanje.com
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

P4Bandit mister profiler
25.05.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: