Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ærespris til Per Helgesen

Avtroppende redaktør og daglig leder i Radio 102, Per Helgesen, har fått årets lokalradiopris- RADIONYTT.NO - 14.05.07 - Kyrre Dahl
Per Helgesen har vært sjefen og midtpunktet i Radio 102 i Haugesund gjennom 10 år, og i løpet av denne perioden har 102 vært en av landets mest populære lokalradioer og har i flere år produsert millionoverskudd. Nå har Helgesen også fått lokalradioprisen, som deles ut av Norsk lokalradioforbund til personer som har gjort en særlig innsats for å fremme lokalradioens rolle og betydning i samfunnet.

I juryens begrunnelse heter det blant annet: "Siden århundredeskiftet er stasjonen blitt stadig mer profesjonalisert og er i dag en stasjon som går godt, sender 24 timer i døgnet (13 av dem live og direkte), sender all fotball og håndball i distriktet og er med på å sette dagsorden i det lokale og regionale nyhetsbildet hver eneste dag. Stasjonen leverer lokale nyheter hver eneste time, hver dag, hele året.

I tillegg er Per Helgesen en "fargeklatt" og et naturlig midtpunkt på et hvert eneste landsmøte og er levende opptatt av,- og en sterk forkjemper og talsmann for lokalradio i alle sammenhenger."

Foto: Kjetil G. E. Nevestad/NLR
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Ingen konsesjonsavgift for lokalradio
11.05.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: