Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Suksess med Berg og Dalbane

Radio 1 avviser kritikken og kaller NM i Berg og dalbanekjøring en suksess.- RADIONYTT.NO - 08.05.07 - Kyrre Dahl
Etter en uke med hardkjør på Tusenfryd, kunne endelig Odd-Ivar fra Trondheim løfte pokalen og innkassere tittelen "Norgesmester i Berg og Dalbanekjøring 2007"! Det ble en krevende uke, både fysisk og psykisk, men var verdt det når champagnen flommet på finaledagen.

Deltakerne satt i berg- og dalbanene i en hel uke, tilsvarende en strekning Oslo-Bodø. De har vært utsatt for sterke G-krefter, vært opp/ned utallige ganger og vært utsatt for påkjenninger både fysisk og psykisk.

"Det var et stort fysisk og psykisk stress for de to siste deltakerne, men Radio 1 var hele veien innstilt på å fortsette konkurransen til vinneren ble kåret. Heldigvis fikk vi til slutt en verdig vinner i Odd-Ivar!" sier Kristoffer Vangen, Program Director Radio 1.

Det har krevd utholdenhet og styrke gjennom hele konkurransen, men har hele tiden vært helsemessig forsvarlig. "Vi har hele veien sørget for å ha legepersonnel til stede, og deltakerne har aldri vært under uforsvarlig press hverken fysisk eller psykisk. Både deltakerne, sponsorene, Tusenfryd og Radio 1 er svært fornøyde med alle deler av gjennomføringen" sier Bente Klemetsdal, Adm. Dir. i SBS Radio Norge AS.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Dan O`Day også til Norge
07.05.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: