Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Skandale på Radio 1

Deltakerne kaller Radio 1`s Berg-og-dalbane-konkurranse for en skandale.- RADIONYTT.NO - 07.05.07 - Kyrre Dahl
Det store Pr-stuntet til Radio 1, der norgesmesteren i berg og dalbane kjøring skulle kåres, har fått en noe sur ettersmak. Deltakerne er rasende over måten konkurransen ble avgjort på.

Etter en uke var det bare to deltakere igjen, Rolf Christian Vabø fra Bergen og Odd-Ivar Donjem fra Trondheim. Ettersom ingen av dem viste tegn til å gi seg begynte Radio 1 å utsette dem for "tortur". De fikk blant annet en kald vannstråle i trynet, slik at de ble både våte og kalde, mens middagsmaten ble ispedd sjokolade og salsa.

Til slutt ble konkurransen avgjort ved et kompromiss: " Til slutt ble reporter Jeppe Grøttland i Radio 1 så lei at han sa til oss at nå måtte vi to finne ut av et kompromiss. For han ville på vorspiel med en av jentene som jobbet der, og var ikke interessert i å se oss kjøre og kjøre. Dermed ble vi tvunget til å bli enige om at Odd-Ivar fikk tittelen som norgesmester, mens jeg fikk premien som er en reise til USA.", forteller Rolf Christian Vabø til iBergen.no.

"- Vi er begge misfornøyde. Odd-Ivar sa det var ingen ære i seieren. Det har vært en helt jævlig opplevelse, og når de ble forbannet på oss fordi vi holdt ut og tvang oss til å avslutte, så var det ikke lenger en konkurranse. De var så overlegne og ekle mot oss. Det var bare faenskap og voksne barnefakter," raser Vabø.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Bedre dekning i Sarpsborg
04.05.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: