Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nettradio for Roskilde

En ny norsk nettradio spiller kun musikk fra Roskilde-festivalen- RADIONYTT.NO - 26.04.07 - Kyrre Dahl
Den norske nettstasjonen Radio Festival spiller musikken fra settlistene til Roskilde-artistene, uten avbrudd døgnet rundt. – Vi ønsker å gi folk en god oppkjøring til festivalen, og spiller kun låtene de sannsynligvis får høre i Roskilde. Vi konsentrerer oss om de største navnene, men vil likevel favne så bredt at lytterne kanskje oppdager nye artister de ønsker å oppleve på festivalen, sier Stian Sønsteng som står bak kanalen sammen med Stian Næprud og Fredrik Weikle.

Roskilde-festivalen omtaler stasjonen både på forsiden av nettstedet sitt og i nyhetsbrevet de sendte ut sist uke. – Responsen siden vi gikk på lufta 2. april har vært overveldende, og mange har brukt Megafonen vår til å spørre hvorfor dette ikke har vært gjort tidligere. Radio Festival er et hobbyprosjekt, vi har laget et tilbud vi selv ønsket oss, sier Sønsteng.

Roskilde-festivalen ble grunnlagt i 1971 og er den største musikkfestivalen i Nord-Europa. Blant artistene som er klare i år er Red Hot Chili Peppers, Bjørk, The Who, My Chemical Romance og The Killers, samt norske 120 Days, Datarock, Thomas Dybdahl og The Whitest Boy Alive (med Erlend Øye fra Kings of Convenience som frontfigur).

Roskilde-festivalen er en av de største norske festivalene, selv om den geografisk ligger i Danmark. Etter dansk, er norsk morsmålet til de fleste av de 100.000 deltakerne på festivalen som arrangeres 5. til 8.juli 2007. – Siden vi selv pleier å være på Roskilde var det naturlig å begynne her, men vi vurderer å opprette lignende tilbud for de norske festivalene, sier Sønsteng.

Hør nettradio på Lytte.no
Les mer om denne radioen på radiofestival.org


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Satser på TV
25.04.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: