Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fine dager i Roma

Kanal 24,s SAAB-redaksjon har fine dager i Roma, se bildene.

Bilde: Sarah og Anders i SAAB


- RADIONYTT.NO - 25.04.07 - Kyrre Dahl
SAAB har tatt med seg hele staben og sender direkte fra Piazza Madonna dei Monti i Roma denne uka. Et stenkast fra Colosseum serveres det underholdning hjem. Her er deres dagbok og bilder fra Roma:DAG 1:
Så var SAAB-gjengen samlet på torget i Roma for en uke med italienske sendinger fra romantiske Roma. Litt sjalu? Du er ikke alene.

Dem som hørte på dagens SAAB-sending, fikk antagelig med seg at Romas ISDN-linje var mindre samarbeidsvillig enn hva vi ønsket. Men sendingen gikk seg til etter hvert, og vi fikk møte Romas ambassadør, Italias Grand Prix-historie og ikke minst, dagens italienske hit - straight outta Italy! Hva gjengen gjør når de ikke har sending, kan du vel bare tenke deg, det nok å finne på for en blek nordmann i Italia.Dag 2:
SAAB har for alvor slått rot i Roma, og dagens sending fra Italia gikk knirkefritt. Senere i dag, skal den glade gjengen ta med seg kokken André på isbar, slik at han kan gi deg noen gode tips i morgendagens sending. Italiensk is! Og når de har spist seg mette på denne kjølige herligheten, stikker Sarah, Anders, Marie og Ole Christian like godt innom en aldri så liten Grieg-konsert med Romas symfoniorkester.

Følger du med i morgen, får du også vite hvordan det sto til med Italias Grand Prix-innsats på 70-tallet, og vi skal være med når et par gifter seg i Roma.

SE OGSÅ: Nakenbad i Roma erdetmulig.noKilde og Foto: Kanal 24
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Italiensk uke på Kanal 24
24.04.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: