Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Politisk bråk rundt redaktør

Yngve Berntsen får kjeft for å være både redaktør i Radio Bardufoss og kommunepolitiker- RADIONYTT.NO - 16.04.07 - Kyrre Dahl
Redaktør Gjermund Nilsen i Nye Troms mener at det er uakseptabelt at Yngve Svendsen er folkevalgt politiker og redaktør i Radio Bardufoss. Yngve Svendsen er ansvarlig redaktør i Lokalradioen samtidig som han sitter i både formannskap og kommunestyret i Målselv for partiet Høyre.

Nilsen mener at Svendsen havner i en uaksepabel dobbeltrolle ved at han lager saker om møtene han selv er med på, blant annet på hjemmesidene til Radio Bardufoss. - Jeg kunne for eksempel aldri ha vært ordfører i Målselv sammen med min rolle som redaktør i Nye Troms, sier Nilsen til Tromsø-avisa Nordlys.

- Dette har jeg holdt på med i 16 år og ikke fått kritikk fra noe hold. Jeg er svært bevisst på dobbeltrollen jeg har og passer hele tida godt på hvilken hatt jeg har på. Nå skal det sies at det ikke er boksehanskejournalistikk jeg har bedrevet på nettsida til Radio Bardufoss, sier Svendsen til Tromsø-avisa Nordlys.

Foto: Radio Bardufoss
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Ny salgsdirektør i Kanal 24
16.04.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: