Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Brynhildsen med nye avsløringer

Tidligere P4-sjef Rune Brynhildsen kom med en rekke avsløringer om P4 under en rettsak i går.- RADIONYTT.NO - 27.03.07 - Kyrre Dahl
Rune Brynhildsen er tiltalt for innsidehandel i sin nåværende stilling som pr-rådgiver, en sak som ikke involverer P4. Likevel valgte den tidligere P4-sjefen å blande inn P4 i rettsaken i går.

Han kunne blant annet avsløre at han allerede to dager før P4 mistet konsesjonen i desember 2002 hadde fått vite utfallet fra en kilde i Kulturdepartementet, skriver E24. -Venner og familie, ja til og med svigermor, hadde satt sparepengene sine i P4. Alle tapte penger, men jeg sa ikke noe til noen. Ikke engang min kone. Jeg håper dette sier litt om at jeg faktisk alltid har satt min ære i å være ryddig når det gjelder disse tingene, forklarte Brynhildsen.

Eksempelet ble dratt fram for å vise at han kan holde på innsideinformasjon, i motsetning til det påtalemakten påstår. Han kom også med sterke beskyldninger mot P4-eier MTG. Brynhildsen hevdet i retten at han mistet jobben i P4 fordi han ikke var villig til å gi innsideinformasjon til radiokanalens største eier.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Marius Kopperud til Frøken Norge
26.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: