Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny påskesatsing i P1

Det unike samarbeidsprosjektet Eggekspressen er en storsatsing i NRK P1 denne påska.1RADIONYTT.NO - 26.03.07 - KYRRE DAHL
Onsdag 4. april legger Norges største radiokanal NRK P1 seg på hjul i en bil fullpakket med påskeegg og sendeutstyr. Reporterne Runar Henriksen Jørstad og Stig Kalsæg Sulland jakter på spennende steder, interessante mennesker og store og små begivenheter i påskenorge.

Det unike samarbeidsprosjektet Eggekspressen er en storsatsing i NRK P1 denne påska. Reporterne kjører fra sted til sted og leverer jevnlig radioreportasjer i programmene Nitimen, Eggeglasset og God påske. De legger også ut TV-reportasjer, bilder og reisedagbok på internett: www.nrk.no/paske. Eggekspressen starter i Lillehammer, deretter er det lytterne som bestemmer hvor ferden går videre og hva som skal skje.

Eggeglasset sendes skjærtorsdag, langfredag og 2. påskedag fra 13 til 15 med programleder Arild Opheim. God Påske går på lufta onsdag 4. april og skjærtorsdag 19 til 22 med programleder Ståle Yttrehus. Eggekspressen dukker også opp i Nitimen skjærtorsdag og langfredag.

Kilde: nrk
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Venstre starter nettradio
23.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: