Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lederflukt i Power Hit Radio

De ansatte flykter fra Power Hit Radio etter at Jærradiogruppen overtok. Nå går også markedssjef Tommy Bundli1RADIONYTT.NO - 21.03.07 - KYRRE DAHL
Tommy Bundli har vært markedssjef i Power Hit Radio siden oppstarten i 2002, men forlater nå radiokanalen på kort varsel. Bundli vil ikke opplyse hva som er årsaken til at han slutter, men han bekrefter at han har blitt enige med styret om å avvikle sitt arbeidsforhold denne uka.

"Det har vært en utrolig spennende tid, men nå søker jeg nye utfordringer", sier Bundli.. Han vil ikke si hva han nå skal gjøre, men mener selv at det trolig holder med over 15 år med radio.

Markedsjefen er den andre lederen som forsvinner i Power Hit Radio de siste månedene. Daglig leder Trond Frost sa opp sin stilling like før jul. Også han har vært med siden starten av radiokjeden i 2002. Endringene i ledelsen kommer etter at Jærradiogruppen har kjøpt seg opp til aksjemajoriteten i selskapet. Ifølge de siste offisielle tallene gikk Power Hit Radio med 1,5 millioner kroner i underskudd i 2005.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Vil ha trøtte tryner
21.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: