Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Navnga overgripere på direkten

Petres beryktede programleder Mina er i nyhetene igjen, men denne gangen er det strengt tatt ikke hennes skyld.RADIONYTT.NO - 12.03.07 - KYRRE DAHL
I dagens utgave av Mina var den omstridte og utskjelte billedkunstneren Marianne Aulie gjest på direkten. Et av temaene som dukket opp var voldtekts-sakene i Oslo de siste ukene.

På slutten av intervjuet sa Aulie dette: - Det at kvinner nå ikke føler seg trygge i Oslos gater er en av mine hjertesaker. Jeg opplevde selv for 14 år siden at NN1 og NN2 (navn utelatt) dopet meg ned og prøvde å voldta meg. Hun navnga altså to kjente personligheter som voldtektsforbrytere på direkten.

Selv Shockjock Mina ble tatt på senga av uttalelsen, som kun ble fulgt av et høylydt gisp fra programleder Mina, før produsentene kuttet lyden og gikk rett til musikk. - Aulie kom helt bardus på oss med uttalelsen. Vi ble fullstendig overrumplet, sier redaksjonssjef i "Mina", Tone Donald til NRK.no.

Hun sier det er vanskelig å gardere seg mot at slike ting skjer i direktesendinger, men at den delen av intervjuet der de to blir navngitt, vil bli klippet ut av reprisesendingen i NRKs nettradio.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Duen Radio er tilbake
09.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: