Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Usedvanlig krass kritikk av DAB

NRK og P4 er kommet i en pinlig situasjon på grunn av DAB, mener utenlandsk ekspert.RADIONYTT.NO - 05.03.07 - KYRRE DAHL
"NRK og P4 har kommet i en pinlig situasjon når de tviholder på den gamle DAB-standarden, fremfor å velge den nye og langt bedre DAB+ standarden". Det skriver Steve Green i en større kronikk i søndagens utgave av VG. Green regnes som ekspert på digital radioteknologi, og har markert seg som en av de store DAB-motstanderne i Storbritannia.

Han skriver videre: "Men på tross av de store fordelene DAB+ gir, hevder NRK og P4 at det overhodet ikke er noe behov for å bruke DAB+ i Norge.....Uansett grunn til at NRK og P4 ikke vil bruke DAB+ vil de norske radiolytterne gå glipp av et bredere utvalget av radiostasjoner og den overlegne lydkvaliteten som systemet ville gi, samt et langt større utvalg av radioer, men det virker ikke som NRK og P4 bryr seg om lytterne."

Greens konklusjon er at teknisk prestisje eller ønsket om å hindre konkurranse må være det som driver NRK og P4 fra å søke til en langt bedre og mere fremtidsrettet teknologi.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radio vil ta fra TV
01.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: