Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lytterne lager radioreklame

Statoil prøver seg med en ny reklamekampanje på radio der lytterne står for innholdetRADIONYTT.NO - 26.02.07 - KYRRE DAHL
Statoil Norge lar mannen i gata komme til ordet i en ny reklamekampanje som går i gang på riksdekkende radio denne uken. – Så vidt jeg vet er ikke dette blitt gjort før, sier markedssjef Petter Knutsen.

Hver morgen fra og med uke 9 har Statoil Norge kjøpt reklamespotter på radiostasjonene P4, Kanal 24 og Radio 1. Her skal selskapet la innringere komme til ordet i 13 sekunder lange snutter.

Dette blir en kanal der vanlige folk kan ytre sine meninger til det norske folk. Man får ikke alle sine 15 minutter med berømmelse her, men 13 sekunder er sikkert en god start for mange, sier Knutsen.

Selskapet har opprettet et eget telefonnummer, 02019, der folk kan ringe inn og legge igjen sine meldinger på en svarer. Knutsen regner med at resultatet blir alt fra bursdagshilsener og god-morgen-ønsker, til vitser og nyttige tips. Hver fredag velges det ut fem nye meldinger som blir sendt fire ganger daglig mellom klokken 07.00 og 09.00 i påfølgende uke.

Reklamekampanjen skal promotere Statoils Frokostklubben-konsept. I løpet av fjoråret solgte Statoil over en halv million årsabonnement på kaffe og andre varme drikker, også kjent som Frokostklubbkoppen.

Petter Knutsen forteller at kampanjen blir Statoils egen lille vri på trenden med brukerstyrt innhold. Det blir stadig vanligere å slippe til folk flest når innhold skal lages. Bare se på YouTube og MySpace på internett, som begge er formidable suksesshistorier. Nå viderefører vi konseptet til radio, som er et svært viktig medium for oss, sier han.

Statoil-kampanjen er utviklet i samarbeid med Hanne Karlsen, Marit Høvik Hartmann, Stian Johansen og Øystein Johnsen fra reklamebyrået McCann.

Kilde: Pressemelding fra Statoil
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radio Hallingdal i Innsbruck
26.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: