Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lokal-TV støtter lokalradio

Norsk Forbund for lokal-TV (NFL) mener det er feil å innføre konsesjonsavgift for lokale medier, og støtter dermed de fleste av sine radiokollegerRADIONYTT.NO - 21.02.07 - KYRRE DAHL
"NFL vil prinsipielt mene at det er feil å innføre avgift for lokale medier. Det vil generelt sett kunne være konkurransevridende for den enkelte lokale aktør, da andre medier ikke har denne type avgift til staten.", skriver NFL i sin høringsuttalelse om forslag til endringer i kringkastingsloven om vederlag ved tildeling av kringkastingskonsesjon, eller kort sagt konsesjonsavgift for lokalradio.

Lokal-TV er ikke tatt med i lovendringen, og vil derfor ikke kunne bli rammet av en konsesjonsavgift, men de ønsker likevel å støtte sine kolleger i lokalradio: "Vi merker oss at mange av de vi har kontakt med innenfor denne bransjen, klager på delte frekvenser, dårlig sendereffekt m.v. Vi tror det vil være mer fornuftig å jobbe for en forbedring av bransjens rammevilkår, og avstå fra vederlag for en bransje med svak økonomi.", skriver NFL.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

P3-stemmer blir Idol-programledere
21.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: