Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRK innrømmer overtramp

Ordfører i Os, Terje Søviknes, mente seg sjikanert av Mina på NRK og får nå delvis rett av statskanalen.RADIONYTT.NO - 20.02.07 - KYRRE DAHL

Det var under et intervju i showet til Mina på NRK P3 at Søviknes synes det ble for drøyt. I forbindelse med intervjuet sa Mina blant annet dette: "... At en politiker får fortsette etter at det er avslørt at han har tvunget seg på en mye yngre partikollega... og ... At han slipper å sitte i fengsel for forbrytelsene sine (...) han skulle vært bak lås og slå."

Søviknes reagerte med å klage saken inn for Pressens faglige utvalg, fordi han mente at det var fem brudd på Vær Varsom-plakaten. Nå innrømmer NRK overtramp og de vil sende en offentlig beklagelse til Søviknes på NRK P3.

"Innslaget kom på lufta fordi våre rutiner ikke ble fulgt og dette har vi hatt en grundig gjennomgang av i redaksjonen. Vi ser at innslaget bryter med god presseskikk på flere punkter og vi beklager dette overfor deg.", skriver programsjef Bjørn Stuevold og redaksjonssjef Tone Donald i et brev til Søviknes, ifølge BA.

Brevet er et forsøk på å komme til minnelig ordning uten at saken blir behandlet i PFU. Søviknes sier til BA at han ikke er misfornøyd med behandlingen han har fått fra NRK i etterkant av intervjuet, men han ønsker likevl at saken skal behandles av PFU.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Positiv til konsesjonsavgift
19.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: