Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

25-års jubileum i Kristiansand

Gimlekollen Radio var en av landets første lokalradioer og kan nå feire 25 år på lufta.

Bilde: Espen Halvorsen og Håvard Bjørnevik, programledere Foto: Gimlekollen Radio


RADIONYTT.NO - 13.02.07 - KYRRE DAHL

14. februar er det på dagen 25 år siden Gimlekollen Radio (Gimra) startet sine sendinger som en av landets to første lokalradioer. Den evangeliske allmennradioen i Kristiansand har gjennom årene sikret seg lyttere i ulike aldersgrupper og i forsjellige livssituasjoner.

- Vi er bevisste på å forme programmene innholdsmessig etter hvem vi ønsker å nå. I tillegg merker vi naturligvis hvor viktig det er for lyttere at radioen fremstår som profesjonell i programavviklingen, sier redaktør Kai-Steinar Vangen.

Gimlekollen Radio eies av Norea Mediemisjon. Et tett redaksjonelt samarbeid mellom lokalradioen og Norea innebærer utveksling av saker, journalister og programprodusenter.

- På den måten får vi en effektiv utnyttelse av ressursene, understreker Vangen, som legger til at Gimlekollen Radio også har utstrakt kontakt med Mediehøgskolen Gimlekollen. Helt siden 1982 har studenter fra høgskolen hatt praksis i radioen deler av året.

De senere år er reklame og sponsing blitt viktige inntektskilder for radioen. Likevel er det fortsatt lytterne som står for de største bidragene.

- Det at lyttere år etter år støtter oss med totalt store beløp, har sammenheng med det budskapet vi formidler. Lyttere opplever radioen som ”min radio.” De føler nærmest at de får et eierforhold til radioen, sier redaktør Kai-Steinar Vangen.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Torvmark til Aspiro
12.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: