Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Berg og Dalbane-utfordring på Radio 1

Radio 1 lanserer et nytt konsept, der lytterne er tvunget til å leve i en fornøyelsespark.RADIONYTT.NO - 09.02.07 - KYRRE DAHL

"I år lanserer vi et nytt konsept på Radio1, som ingen andre radiokanaler har forsøkt tidligere.", sier Radio 1-sjef Bente Klemetsdal. Det nye konseptet har fått nvanet Berg og Dalbane utfordringen.

"Lyttere fra våre fire byer skal spise, sove og leve i en berg og dalbane så lenge de klarer. Den som sitter igjen til slutt stikker av med en fantastisk reiser til en av verdens største fornøyelsesparker.", forteller Klemetsdal i en pressemelding.

"Her viser vi evner til å tenke utenfor "radioboksen" og demonstrerer at radio er mye mer enn radio. Flere medieplattformer integreres i konseptet, noe som blir viktigere og viktigere i den mediehverdagen vi lever i. Det er essensielt for oss at vi er i forkant av denne utviklingen, i tillegg til å opprettholde vår posisjon som en lokal kanal med formater som lytterne kjenner seg igjen i. Dette er en avgjørende balansegang, og konseptet underbygger denne." sier Bente Klemetsdal.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Over 10 milliarder i lyd og bilde
08.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: