Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Scansat satser mer på Grand Prix

Satelittradioen Scansat satser nok en gang på Melodi Grand Prix, med egen reporter på direkten

Bilde: Scansats Thomas Heinonen backstage med Carola


RADIONYTT.NO - 05.02.07 - KYRRE DAHL

Scansat, satelittradiostasjonen som drives hovedsakelig fra Stavanger, vil i år ikke bare gjenta suksessen fra i fjor, men de lover også å forbedre den. Vi snakker selvfølgelig om Melodi Grand Prix. "I 2006 hadde vi stor suksess med live reportasjer fra den internasjonale finalen i Aten. I år er vi til stede under flere av de nasjonale finalene, både i Norge og Sverige, og selvfølgelig er vi også til stede i Helsinki under den internasjonale finalen 12. mai.", opplyser Scansat i en pressemelding.

MGP- redaksjonen i Scansat består av Thomas Heinonen, som har jobbet med Melodi Grand Prix på flere plan. Han har bidratt med egenkomponerte låter, og som journalist, blant annet for kanal 24 og nå Scansat. I tillegg til Heinonen har Scansat også fått med seg Lene Tønnessen som er relativt fersk i Grand Prix- sammenheng, men som har jobbet for ulike lokalaviser. Hun debuterte som GP- reporter i Aten i fjor, hvor hun representerte lokalavisen Sydvesten. Til daglig jobber hun i Budstikka, lokalavisa for Søgne og Sogndalen.

"- Vi ser behovet for en fyldig dekning av det som skjer, både her hjemme og ellers i Europa", sier Thomas Heinonen, som setter stor pris på Scansat sin nye satsning. - Kanskje kan vi få opp anseelsen til showet på denne måten. Vi ser jo helt klart at Norge henger litt etter resten av Europa sånn sett", tilføyer Tønnessen.

KIlde og Foto: Scansat
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

P4 vil gi bort penger
05.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: