Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 vil gi bort penger

P4 Radio Hele Norge inviterer humanitære organisasjoner til å delta i konkurransen om å bli en av P4 sine samarbeidspartnere for en periode på 2 til 3 år fra 1. juli 2007.RADIONYTT.NO - 05.02.07 - KYRRE DAHL

P4 valgte etter en tilsvarende konkurranse for tre år siden, Kreftforeningen og Plan Norge som våre samarbeidspartnere for radioinnsamlinger. P4 har valgt å forlenge samarbeidet med Kreftforeningen med 3 nye år, fordi vi sammen har laget Vinterlyd, en konsertturne i 6 byer og 5 skisteder med norske artister. Kreftforeningen og Plan har delt året, slik at de har førsterett på aktiviteter i hvert sitt halvår.

P4 inviterer derfor nå nye organisasjoner til å søke. De oppfordrer til å tenke kreativt og på hvordan radio kan brukes til å skape oppmerksomhet for saken/formålet, mens organisasjonen selv står for selve aktiviteten(innsamling, rekruttering eller lignende), heter det i en pressemelding.

Konkurranseregler/Retningslinjer:

1. Humanitære organisasjoner i Norge kan delta, såfremt de er godkjent av Innsamlingskontrollen.

2. Søknaden skal inneholde opplysninger om det formål som ønskes tilgodesett. Prosjekter e.l.

3. Søknaden skal innholde opplysninger om hva organisasjonen kan bidra med i en slik innsamlingsaksjon med radio som hovedmedium. Bøssebærere, samarbeidspartnere, ambassadører, økonomi og samarbeidsorganisasjoner osv.

4. Vi ber også søkeren redegjøre for markedsføring og informasjonstiltak som anses nødvendig forut for og i forbindelse med innsamlingen.

5. Søknaden skal videre inneholde informasjon om den enkelte søkerorganisasjon.

6. Kort redegjørelse for hva slags kontrollrutiner organisasjonen har og vil ha i forbindelse med disponeringen av de innsamlede midlene.

P4 ønsker skriftlig søknad innen 20. februar 2007, levert til P4s kontor i Oslo, Karl Johans gate 27, 0159 OSLO eller sendt pr. post til P4, Serviceboks, 2626 Lillehammer. (Att.: Morten Scott Janssen.) Etter vurdering av søknadene vil inntil fire mulige kandidater bli invitert til en sluttrunde der organisasjonene får presentere sin planer/ideer for et samarbeid for P4s representanter. Kilde: P4Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Ærespris til Kåre Conradi
02.02.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: