Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRK best på mobilradio

NRK fikk prisen for beste streamingtjeneste under årets SurfPort Awards-kåring i Stockholm. NRK vant på grunnlag av en god, langsiktig og gjennomført satsing på TV- og radioinnhold til mobilen.RADIONYTT.NO - 26.01.07 - KYRRE DAHL

Juryen begrunnet valget av NRK med at kringkasteren over flere år har ledet an innenfor mobil-TV og mobilradio i Norge og Norden. En nesten fulltallig nordisk mobilbransje var samlet i på Hagamagasinet like utenfor Stockholm for å overvære utdelingen. Det er andre gang Telia Sonera, som blant annet eier NetCom, arrangerer SurfPort Awards.
- Dette er en honnør til alle som lenge har jobbet godt med innhold til Internett og mobil. Og det er bare et lite forvarsel på hva som kommer, sier Bjarne Andre Myklebust, nettsjef, NRK Utvikling og nye medier.

" En lang og god satsing bærer frukter nok en gang. Mobilen blir bare mer og mer viktig, også når det gjelder innhold og tjenester. NRK skal være tilstede med noe for alle – uavhengig av tid og sted", sier Gunnar Garfors som er utviklingssjef i NRK Utvikling og nye medier.

Kilde: NRK

Myklebust og Garfors, fra en annen prisutdeling. Foto: Hans T. Wiig


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Ane Brun mest populær i Ønskekonserten
25.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: