Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ane Brun mest populær i Ønskekonserten

Sangen "Lift Me" Med Ane Brun og Madrugada var den mest populære i Ønskekonserten i 2006. Men, det var Sissel Kyrkjebø som var den mest populære artisten.

Foto: NRK/Arne Kristian Gansmo


RADIONYTT.NO - 24.01.07 - KYRRE DAHL
Ved siden av ”Lift me” var ”You raise me up”, ”Floden”, ”Gabrielles sång”, ”Hallelujah”, ”Mitt hjerte er ditt” og ”Sommer og skolefri” andre gjengangere i Ønskekonserten i fjor. Hele 528 ønskeplater var det plass til og over halvparten av alle platene som ble spilt var norske.

På lista over de mest populære artistene dominerer også de norske. Sissel Kyrkjebø ligger suverent på topp og ble spilt hele 11 ganger i Ønskekonserten i 2006. Erik Bye, Malin, Vamp, Madrugada, Odd Nordstoga, Halvdan Sivertsen og Kai Robert har også vært å høre flere ganger i Ønskekonserten i fjor.

Søndag 28. januar er det 57 år siden den første Ønskekonserten gikk på lufta og programposten har stadig en stor og trofast lytterskare. "– Ønskekonserten lever i beste velgåande", sier programleiar Helge Raftevold. "– Kvar einaste veke får vi ein stor bunke med brev frå folk som ønsker å hylle ein ven eller familiemedlem med ei platehelsing i radioen. Så den tradisjonen er det mange som tek del i å føre vidare", sier Raftevold i en pressemelding.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Bjerkaas blir kringkastingssjef
24.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: