Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Presseklubben åpner igjen i Østfold

ØJ har tatt initiativet til å gjenopprette presseklubben for alle som jobber i media i Østfold. Den første klubbkvelden har fått overskriften "Tannløse Latsabber"
RADIONYTT.NO - 22.01.07 - KYRRE DAHL
Etter en lengre pause gjenåpner Presseklubben i Østfold førstkommende fredag. Det er Østfold Journalistlag (ØJ) som har tatt initiativet til den nye klubben, som er åpen for både radiofolk, journalister, redaktører og andre interesserte. Det er opprettet et eget styre for Presseklubben med medlemmer fra hele fylket.

"Vi ønsker å skape et pressefellesskap på tvers av mediegenrene og konsern hvor vi kan komme sammen og bli bedre kjent med hverandre og diskutere ting som opptar oss alle.", sier klubbkoordinator Helene Sandbu Ryeng (bilde) til radionytt.no. "Vi håper dette vil gi et faglig utbytte men det sosiale er vel så viktig", sier hun.


Den første klubbkvelden har fått overskriften "Tannløse latsabber", og invitasjonen inneholder illustrasjonen ovenfor. "Gjør Østfold-journalistene jobben sin, eller er vi blitt ukritiske referenter?", er tema for kvelden. Stedet er Dus og sus i Fredrikstad. Tid er fredag 26. januar kl. 19.00.

Foto: Cecilie Engebretsen Tegning: ØJ/ Jørn Grynnerup


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Flere forandringer i Kanal 24
22.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: