Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mina i fokus igjen

Ordfører i Os, Terje Søviknes vurderer å melde P3-kjendis Mina inn for PFU. Søviknes mener at et innslag med ham var et grovt overtramp.


>

RADIONYTT.NO - 19.01.07 - KYRRE DAHL
Mina Hadjian har markert seg som en kontroversiell programleder og har allerede fått kjeft av Kringkastingsrådet for sine programmer, der hun er usedvanlig fritt-talende og provoserende. Denne gangen er det Ordfører og Frp-kjendis Terje Søviknes som har fått Mina i halsen.

Det var i forrige uke at Os-ordføreren ble oppring av Mina på P3. Her ble han intervjuet på direkten under vignetten «Slut News». I forkant hadde programlederen kalt Os for en bygd der alle lignet på hverandre og fortalt at ordføreren, som ikke har hake, liker å ha seg med yngre jenter. Det ble også nevnt at han har vært mistenkt for voldtekt av en partikollega.

"I utgangspunktet pratet vi om hvorfor jeg tjente så godt og at jeg sikkert bare gikk rundt og lurte på om noen hadde laget kaffe. Men på slutten av seansen kom hun inn på episoden fra 2001. Da sa hun at hun var redd for mitt ve og vel siden jeg var beskyldt for å ha voldtatt en kollega. Det kom overraskende på meg", sier Søviknes til Os og Fusaposten.

Han mener at P3 og Mina begikk et grovt overtramp, og vurderer å klage saken inn for PFU og Kringkastingsrådet. Ledelsen i P3 avviser at det ble begått noe overtramp.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Liten økning for DAB
18.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: