Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Liten økning for DAB

Antallet solgte DAB-radioer økte med noen få prosent i 2006, men digitalradioutvalget ser positivt på fremtiden.


>

RADIONYTT.NO - 18.01.07 - KYRRE DAHL
I 2006 ble det solgt 55 000 DAB digitalradioer i Norge, melder digitalradioutvalget. Salgstallene er basert på rapportering fra mer enn 25 importører og distributører. Salget inkluderer 10 000 apparater kjøpt av IDÉ House of Brands på vegne av DnBNOR som gave til ansatte. Det er en økning på 4000 i forhold til 2005, da det ble solgt 51 000 DAB digitalradioer.

Leder av Digitalradioutvalget i Norge, Hans Petter Danielsen sier: ”Det er veldig hyggelig at flere og flere skaffer seg radio med DAB og på den måten får glede av et langt bedre radiotilbud. Mange steder i Norge er det mer enn dobbelt så mange kanaler på DAB som på FM. Dermed er det jo dumt å kjøpe nye radioer uten DAB, spesielt siden det planlegges enda flere nye radiokanaler og dekningen bygges ut videre”

Hi-Fi Klubben er kanskje den forhandleren som best har merket den økte interessen for DAB digitalradio. Butikk-kjeden opplevde over 50 prosent økning av DAB-salget sammenliknet med 2005, som var året da nordmenn for alvor fikk øynene opp for DAB. Hi-Fi Klubbens egenutviklede digitalradio Argon ble en kjempehit.

Country Manager i Hi-Fi Klubben, Harald Haaland sier: ”DAB har definitivt kommet for å bli, og kundene har virkelig fått øynene opp for fordelene ved digital radio. Vi fokuserer 100 prosent på DAB i vår radiosatsing fremover. I 2007 vil vi fortsette å lansere svært spennende egenutviklede modeller, som utnytter DAB-systemets potensial til fulle” Kilde: Digitalradioutvalget


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Nye redaktører i NRK-nyhetene
17.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: