Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nye redaktører i NRK-nyhetene

Per Anders Johansen og Grethe Gynnild-Johnsen er ansatt som nyhetsredaktører for NRK-nyhetene i radio og TV
RADIONYTT.NO - 17.01.07 - KYRRE DAHL
Per Anders Johansen er ansatt som redaktør for NYDIs hovedsendinger i radio og tv, mens Grethe Gynnild-Johnsen er ansatt som nyhetsredaktør for oppdatering. Hun får ansvaret for å etablere en ny felles nyhetsdesk.

Grethe Gynnild-Johnsen (47) ansettes som nyhetsredaktør med ansvar for å etablere en stor og felles nyhetsdesk. Hun skal styrke NRKs satsing på nettet og mobile plattformer, og vil dessuten bli sjef for Alltid Nyheter, Dagsnyttbulletinene og fagredaksjonene (økonomi, politisk, utenriks og innenriks).

Grethe Gynnild-Johnsen har vært ansatt i NRK siden eksamen ved Norsk Journalisthøgskole. Hun har jobbet i Her og Nå, Dagsnytt, vært korrespondent i København, vaktsjef i Dagsnytt, redaksjonssjef i Sporten, Sportsredaktør og har siden september 2004 vært redaktør for TV-nyhetene.

- Gynnild-Johnsens allsidige erfaring og dynamiske lederstil gjorde henne til et klart førstevalg til den nye redaktørjobben, sier programdirektør Gro Holm i en pressemelding.

Per Anders Johansen (41) ansettes som nyhetsredaktør for Dagsrevyen og hovedsendingene i Dagsnytt, samt magasinsendingene i begge medier, Her og Nå og P3 nyhetene på Tyholt.

Per Anders Johansen har de tre siste årene vært nyhetsredaktør radio i NRK, med ansvar for Dagsnytt, Her og Nå, Alltid Nyheter, Dagsnytt 18, Ukeslutt og Søndagsavisa. Før det var han redaktør i NRK Brennpunkt. Han har dessuten jobbet som journalist i Aftenposten, Dagsnytt og Morgenbladet. I Aftenposten og Dagsnytt vant han blant annet flere SKUP-diplomer for undersøkende journalistikk.

Kilde: NRK


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radio 102 feirer 22 år
17.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: