Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Het radio i Østfold

Radio Moss fikk store problemer da datamaskinene begynte å smelte i. Et ødelagt kjøleanlegg fikk temperaturmåleren til å gå amok.
RADIONYTT.NO - 08.01.07 - KYRRE DAHL
Termometeret i server-rommet går ikke lenger enn til 50 grader celsius, så hvor varmt det var inni der, er ikke mulig å si. Men , varme er som kjent ingen ting for en radiostasjon som er avhengig av datamaskiner og servere. Den intense varmen tok knekken på datamaskinene til Radio Moss og førte til at alt gikk i svart, med store problemer også for Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg.

"Sydentemperaturen var et resultat av et kaputt airconditionanlegg sin rett og slett tok kveld. Og med det drepen på den idylliske morgenstemningen her i huset. Våre servere fikk et noe annerledes form for solstikk, og gikk rett og slett i svart. Vi slet litt med Dalet uten fungerende radioserver for å si det sånn. Selv det mobile klimaanlegget vi fikk inn i serverrommet som akkuttiltak tok kvelden på grunn av varmen. Nå er temperaturen en ganske annen, både i panna til vår tekniker Lars Petter Brynildsen som fikk en grytidlig start på dagen, programlederne våre og ikke minst serverrommet.", sier redaktør Rolf Ivar Buerengen.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Sparetiltak utsatt i Kanal 24
05.01.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: