Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Tradisjonell jul og førjul i NRK

NRKP1 og P2 lover massevis av musikalske og verbale godbiter i julen. Navn som blir å høre, er Finn Bjelke og Yan Friis, Øystein Sunde og Viggo Sandvik, Claes Gill og Bjarte Hjelmeland.
RADIONYTT.NO - 30.11.06 - KYRRE DAHL
Finn Bjelke og Yan Friis med god hjelp av Ingrid Bjørnov, Ragnhild Silkebækken og Tormod Løkling svikter ikke i år heller og er på lufta fire kvelder på rad i NRK P1 siste uka før jul. Fom 18. desember tom torsdag 21. desember får vi Herreavdelingens juleverksted.

Folkekjære Margrethe Holt er på lufta 1. og 2. juledag med P1s juletallerken. På menyen har hun godbiter av musikalsk og verbal art, alt servert med lun varme, god stemning og ekte glede.

Øystein Sunde og Viggo Sandvik er blant de mange artistene som deltar i en Mer gull fra grønne skoger – en hyllest til Vidar Sandbeck 1. juledag. Fra Elverums storstue får vi høre artistene tolke kjente og kjære melodier fra den store sangskatt som Sandbeck etterlot seg.

Anne Line Abotnes og Eirik Kjos inviterer til Nyttårsfest. Gjennom fire og en halv time ser de både bakover og framover og krydrer det hele med rikelige mengder musikk. Sendingen varer fra kl 19.00 til 23.30.

Høydepunkter i P2s julemeny

Tradisjonen tro er Ingrid Sahlin-Sveberg i P2-studio lille julaften. I Som julekvelden på kjerringa juleprater hun med sine gjester.

Julaften leser Claes Gill i opptak fra 1972 ”Jøden” fra ”Juleaften” av Henrik Wergeland. Senere samme kveld skal vi På julekonsert i Oslo Konserthus der vi lytter til Oslo Filharmoniske orkester med kor og solister.

1. juledag møter vi forfatteren Majgull Axelsson og hennes hovedperson som har kjent på gledene og farene ved å tøye grenser. Den eg aldri var er ved Astrid Brekken.

Nyttårsaften møter vi Bjarte Hjelmeland i en radioteaterproduksjon av Henrik Ibsens Terje Vigen.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

DAB bryter med stortingets vedtak
30.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: