Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Trenger vi radioformatering?

Onsdag kveld blir det formateringsdebatt i Trigger:radio på Garage i Oslo, med blant annet Sigurd Vedal og Håkon Moslet.
RADIONYTT.NO - 28.11.06 - KYRRE DAHL
Har formatering utspilt sin rolle, og er kringkasterne i utakt med lytterne? Hva skjer når DAB-kanalene, webcast og podcast tar av for alvor? I det hele tatt; hvordan vil vi ha musikk på norsk radio i fremtiden? Det er noen av spørsmålene som stilles når Trigger, Musikernes fellesorganisasjon og Norsk Artistforbund holder åpen paneldebatt i Trigger:radio, som avholdes på Garage i Oslo, onsdag 29. november.

Panelet som skal forsøke å belyse og svare på dette består av Håkon Moslet, P3, Per Ole Hagen, P1, Trygve Rønningen, P4, Guttorm Andreasen, NRK kultur og Sigurd Vedal, Radio 1. Ordstyrer for kvelden er Nils Heldal.

- Dette skal ikke være nok en sutredebatt hvor vi krangler om hvem som burde vært mer spilt på radio og hvem som er flinkest til å spille norsk musikk; de har aldri ført til noe, heter det fra arrangørhold til Ballade. Det er gratis entre og arrangementet foregår fra 1800 til 2030. Trigger er en workshop og seminar for personer som er interessert i å lære om alle aspektene ved musikkbransjen.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radiomuseum suksess etter første sesong
28.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: