Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lokalavisa inn i Nea Radio

Rørosavisa Arbeidets Rett er blitt største andelseier i lokalradioen Nea Radio. Det blir et tettere samarbeid mellom avis og radio.


RADIONYTT.NO - 20.11.06 - KYRRE DAHL
Lokalavisa på Røros,Arbeidets Rett, kjøper andeler for en kvart million kroner i Nea Radio. Dermed blir Arbeidets Rett den desidert største andelseieren i lokalradioen, foran selbyggen og Peder Morsets Folkehøgskole. Avtalen med den tradisjonsrike avisa på Røris blir trolig underskrevet før nyttår, melder Selbyggen.

Oppkjøpet betyr ikke at Arbeidets Rett tar kontrollen i Nea Radio, fordi vedtektene i Andelslaget er laget slik at ingen egentlig kan ta kontroll over driften av lokalradioen. At avisa kjøper seg såpass mange andeler har blant annet økonomiske årsaker, forteller ansvarlig redaktør i Nea Radio, Andreas Reitan: "- Det er først og fremst et økonomisk spørsmål, men vi vil også stå sterkere ved neste konsesjonsrunde", sier Reitan. ". Lokalradioen er nå i gang med sendinger i Nord-Østerdal. I første omgang for Tynset, men når nettet er fullt utbygd, skal radiosendingene også omfatte fjellregionkommunene Folldal, Alvdal, Tolga og Os. Det er også i fjellregionen Arbeidets Rett har sine abonnenter.", sier Reitan til Selbyggen. Det ligger i kortene at det blir nærmere samarbeid både i redaksjonen og på salg

Nea Radio har eksitert i mer enn 20 år og startet opprinnelig som en lokalradio for Selbu og Tydal, men har etterhvert også sikret seg konsesjon for Holtålen, Røros og Nord-Østerdal. Radioen har blitt kjent for sitt nære samarbeid med NRK P1 og har i dag kontorer i alle de fire regionene radioen dekker.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Mer bråk rundt P4 Bandit
17.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: