Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mer bråk rundt P4 Bandit

Medietilsynet mener at DAB-kanalen P4 Bandit kan være i strid med konsesjonsvilkårene.


RADIONYTT.NO - 17.11.06 - KYRRE DAHL
P4 satte i gang med sin rockesatsing P4 Bandit 1. november, en kanal som kun er tilgjengelig på DAB og Internett. For å få distribuert kanalen på DAB har P4 gjort en avtale med Radio 2 Digital (R2D). Medietilsynet har bedt om en forklaring og slik lyder det i svarbrevet fra P4: "...På denne bakgrunn produserer P4 en programfeed som bærer navnet P4 Bandit og som Radio 2 kjøper for å distribuere med sin kapasitet. Dette er i tråd med Radio 2`s konsesjon....."

Det er den siste delen i dette sitatet Medietilsynet stiller spørsmål ved. I et brev sendt til R2D står det blant annet: "...Videre heter det R2D ikke kan leie ut kapasitet til kringkastingssendinger, jf pkt 6 og at selskapet skal ha en ansvarlig redaktør..."

Etter å ha mottatt svar fra både P4 og R2D, er Medietilsynet fortsatt ikke fornøyde: "Basert på de faktiske opplysningene som foreligger i saken, er det tilsynets foreløpige vurdering at avtalen som er inngått mellom R2D og P4 Radio Hele Norge ASA (P4) om distribusjon av P4 Bandit ikke synes å være forenlig med kringkasternes konsesjonsvilkår", heter det i et brev som har gått både til P4 og R2D.

Men, Medietilsynet tilbyr seg å være fleksible. DAB er fortsatt i en slags prøve-tilstand og det er muligheter for å søke om midlertidige endringer av konsesjonsvilkårene for DAB. I det siste brevet som har gått ut har partene fått en frist til 17 desember for å vurdere om de vil søke om endring av konsesjonsvilkårene.
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

NRK tester mobil-TV via radionettet
16.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: