Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mina får kjeft igjen

P3-programleder Mina Hadjian har nok en gang fått lytterne til å sette kaffen i halsen. Denne gangen er det Veronica Orderud som er intervjuobjektet.


RADIONYTT.NO - 16.11.06 - KYRRE DAHL
Programleder i NRK P3, Mina, fikk kjeft i Kringkastingsrådet i forrige uke for et intervju med pastor Jan-Aage Torp. Mina kalte pastoren blant annet «en stjernepsykopat» i et intervju som ble sendt på P3 24. oktober i år.

Les mer om denne saken her: Hør Mina gå amok i studio

Nå har Mina klart å få oppmerksomhet igjen. I en slags egenreklame ble dette sagt tirsdag formiddag: " Hei, dette er Veronica Orderud, og jeg hører på Mina hver dag. Og hvis ikke DU gjør det, så dreper jeg deg." Flere av de involverte i den såkalte Orderud-saken reager på uttalelsene.

P3-sjef Marius Lillelien forsvarer Mina: "- Dette er en del av en serie Mina har hatt. Hun får kjente personer til å sparke seg selv på leggen, ved å si noe av det drøyeste de kan si om seg selv. - Tidligere har for eksempel Magazinet-redaktør Vebjørn Selbekk sagt dette: «Hei, dette er Vebjørn Selbekk og jeg hører på Mina hver dag. Hvis ikke DU gjør det, så kommer jeg og trykker karikaturtegningene i avisa di.»", sier Lillelien til VG.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Nytt morgenshow på Kanal 24
15.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: