TVNytt.no:

 Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nytt morgenshow på Kanal 24

Svein Tore Bergestuen blir programleder i et nytt og annerledes morgenshow på Kanal 24.


RADIONYTT.NO - 15.11.06 - KYRRE DAHL
Svein Tore Bergestuen er tilbake i Kanal 24 og skal være programleder i et nytt og annerledes morgenshow på Kanal 24. Fra nyttår vil Kanal 24 satse på morgenshow med Bergestuen som vil gå fra 0600 til 0900 på hverdager. Dette konseptet er hentet fra britisk radio.

Dette kommer til å være et program som kommer til å satse tungt på innhold og mindre på musikk, opplyser Kanal 24 i en pressemelding. "Programmet skal inneholde nyheter og trafikk, men først og fremst skal det være et program der folk med gode historier får mulighet til å snakke ferdig. Det skal være lite fjas og mye innhold. Dette er noe som ingen andre kommersielle radiokanaler i Norge har turt å gjøre før", sier radiosjef Jan Erik Pedersen.

Bergestuen har tidligere jobbet både i TV og Radio, blant annet TV 2, TV Norge, P4 og Kanal 24. Han er nå nyhetsredaktør i Ny Tid. Det er ikke bestemt hva som skal skje med dagens morgenteam på Kanal 24: Hege Tepstad, Anders Hornslien og Anders Høglund. Etter hva radionytt.no erfarer jobber Kanal 24 med et nytt programoppsett der en eller flere av disse blir programledere på et annet tidspnkt på dagen.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Stor interesse for radio i det digitale TV-nettet
13.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: