Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Sparer 70.000 på ny mast

Etter en lang dag på Rassegalvarri i Kautokeino, kunne Radio DSF sende fra den nye masta. Radioen sparer 70.000 kroner i året på denne innsatsen. Se unike bilder nedenforRADIONYTT.NO - 03.11.06 - KYRRE DAHL
Det er kaldt på Finnmarksvidda for tiden, men det stopper ikke en lokalradio som vil spare penger: "-I 2005 betalte vi 380.000 kroner for sendenettet vi leiger av Norkring. Det seier seg sjølv at det er ein uhaldbar situasjon for ein lokalradio." Det sier Jan Ove Krutvik, redaktør i Radio DSF.

Radio DSF er en trespråklig radio eid av Norges Samemisjon. Radioen sender i Karasjok, Kautokeino og Tana. Det er et areal som tilsvarer Vest-Agder, Aust-Agder, Vestfold, Oslo og litt til.

"-Etter å ha reist ei mast i Tanadalen, og no fått ei ny mast på Rassegalvarri så reknar vi med å spara nesten 100.000 kroner i året. Men vi leiger framleis plass i to master til Norkring, så vi har meir arbeid framom oss", sier Krutvik.

Begge mastene er reist og ordnet etter dugnadsinnsats.Radio DSF leier nå plass hos Nord-Tromskraftlag på Rassegalvarri. Radio DSF har den tekniske konsesjon i Indre-Finnmark, og deler sendenett med GLR, Kautokeino Nærradio. Nedenfor finner du unike bilder fra den nye masta. Foto: Radio DSF

Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Jarle fra Åpen Post på Kanal 24
02.11.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info