Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4Bandit starter sine sendinger

I dag starter P4 Bandit sine sendinger. Dette er en rockekanal som kun vil sende digitaltRADIONYTT.NO - 01.11.06 - KYRRE DAHL
P4 lanserer i dag sin nye rockekanal, P4Bandit. Kanalen har fått sitt navn etter den svenske radiokanalen Bandit, som har blitt en legendarisk rockekanal i Stockholm. Kanalen skal sende 24 timer i døgnet på DAB og Internett, og vil ikke ligne på moderstasjonen P4.

"- Nei, vi vil ikke ligne P4. Musikkformatet er rock, med hovedvekt på nyere rock, men også med rockklassikere helt fra 60-tallet og oppover", sier kanalsjef Silje Stang til NA24 Propaganda. "- Vi skal ha live morgen- og ettermiddagssendinger med nyhetsoppdateringer. Det blir også program på dagtid og tidlig kveld. Resten av døgnet gjør vi som slagordet vårt sier, spiller "Rock Non Stop"", forteller hun.Programsjef Trygve Rønningen lover radio for alle aldersgrupper: "- P3 har valgt sin genre, og de holder seg til et ungt publikum. Vår rockekanal vil dekke over alt fra tradisjonell rock til det ungdommen hører på. Her er det plass til gamle helter", sier Rønningen til VG. I tillegg til Silje Stang blir også Tor Milde og Kåre Magnus Bergh programledere i den nye kanalen.

Bilde: Silje Stang, kanalsjef i P4Bandit. Foto: Dag Thorenfeldt/P4
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Vurderer å legge ned Kanal 24
31.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info