Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Vurderer å legge ned Kanal 24

TV2`s tålmodighet med Kanal 24 er i ferd med å ta slutt. Hovedeieren har gitt radiokanalen frist til mars med å bedre lyttertallene.RADIONYTT.NO - 31.10.06 - KYRRE DAHL
Kanal 24 har lenge slitt både med lyttertall og økonomi, og eierne har måtte tilføre selskapet stadig nye millioner for å holde skuta flytende. Men nå er det snart slutt. Ihvertfall for TV2, som forlanger bedre lyttertall. Tv2 er Kanal 24`s største eier og gir radiokanalen en frist til mars med å bedre lyttertallene.

Det er Storbyradioen ( Radio 1, Energy og The Voice ) som er den største konkurrenten for Kanala 24. Ifølge Dagens Næringssliv var Kanal 24 mindre enn Storbyradioen i 9 av 12 høstuker. Dette er for dårlig, mener TV2: "– Kanal 24 ble tilført ny kapital for en tid tilbake, så de har i hvert fall kapital så det rekker ut året. Men det er ingen tvil om at lyttertallene må opp. Vi ser at det på sikt ikke er mulig å drive kanalen med dagens lyttertall", sier konserndirektør i TV 2, Rune Indrøy, til DN.

Det skal være flere alternativer som vurderes, deriblant salg av radiokanalen. Media Norge nevnes som mulige interessenter. Det er også snakk om å reforhandle og dermed forandre konsesjonsvilkårene. Men, Ifølge Dagens Næringsliv kan det også bli aktuelt å levere tilbake konsesjonen.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

P3 sliter med å holde på lytterne
30.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: