Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Bingo-stopp i P5 Solungen

På grunn av manglende rapportering og regnskap for 2005, har Lotteritilsynet trukket tilbake tillatelsen til radiobingo for P5 Solungen.RADIONYTT.NO - 25.10.06 - KYRRE DAHL
Gårsdagens radiobingo blir den siste på lang tid for lytterne til P5 Solungen, etter at lokalradioen, som har adresse i Flisa, har mistet sin tillatelse. Det er Solungen Bygderadios venneforening som driver bingoen, og som har godkjenningen fra Lotteritilsynet. Men på grunn av manglende rapportering og regnskap for 2005, er altså godkjenningen trukket tilbake, opplyser radioen på sine hjemmesider.

"– Jeg håper bingoen er tilbake på nyåret. Men det kan i verste fall ta inntil to år før venneforeningen igjen får lov til å være ansvarlig for radiobingo igjen i P5 Solungen. Dette er sterkt beklagelig og trist for radiokanalen, som er avhengig av inntektene fra bingospill. Men vi er i god dialog med Lotteritilsynet, og skal få orden på økonomien for 2005 snarest", sier radioleder i P5 Solungen/Radio Østlendingen, Thomas Mølstad.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Norsk Nett-tuner blir gratis
24.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info