Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Norsk satelittradio i 2009

Ondas Media vil lansere satelittradio i Norge allerede om tre år. De planlegger å bygge bakkenett i Norge.RADIONYTT.NO - 24.10.06 - KYRRE DAHL
Konkurransen om radiolytterne blir stadig hardere. Nå kommer også satelittradio til Norge. Det varsler Ondas Media i et brev til post og tele-tilsynet. "We intend to be ready to provide this service to Norwegian consumers by the end of 2009." heter det i brevet.

Ondas planlegger å bruke fire såkalte HEO-satelitter som skal dekke hele Europa. I tillegg vil det bli bygget et bakkenett for å sikre en god kvalitet på radiosendingene. "The Ondas network will operate within the radio frequency band 1452 - 1492 MHz. We have chosen this band because it is, as you are aware, allocated internationally to the broadcasting satellite service (BSS)." er forklaringen i brevet.

Ondas planlegger å sende 150 radiokanaler i sitt nettverk, der 100 av disse beskrives som "lokale" og vil inneholde nyheter, musikk og underholdning, etter modell fra de amerikanske satelittradioene Sirius og XM. Det blir ikke reklame på radiokanalene, men de satser istedet på at lytteren er villig til å betale en mindre sum i måneden for 150 nisjekanaler. Satelittnettverket kan også brukes til data og videooverføring.
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
hvo Til E-post-adresse: Se også:

Sebastian Løberg slutter i Kanal 24
24.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info