Annonser: Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2006    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Dette er Radiodager 2006

Her er det komplette programmet for årets radiodager.RADIONYTT.NO - 18.10.06 - KYRRE DAHL
Radiodager 2006 går av stabelen fredag 20. oktober i Grand Hotell i Oslo, og starter kl. 10.00

Valerie Geller er første dame ut og gir deg resepten på hvordan du lager slagkraftig radio. Hvordan kan man bygge opp spennende program rundt en sløv nyhetsdag? Hvordan trene opp en gjennomsnittsstemme til å blomstre? Valerie Geller drar jorda rundt og forteller radioansatte og sjefer at vellykket radio er bygget opp rundt personlighet og talent.

Simon Nelson fra BBC og Virgin Radios James Cridland er også klare klokka 10.00 med "Radioframtiden er her allerede, men du ser den ikke." Hva kan multiradio bety for deg og ditt program? Kringkastet radioprogram vil fortsatt være den viktigste distribusjonskanalen. Men formidling av radioinnhold via internett, digitalradio, digitaltv og mobiltelefon gir en utvidet kontaktflate mot publikum. Med sine store og små skjermer og interaktive muligheter åpner disse nye mediene for nye måter å kommunisere med lytterne på.

Gerd Leonhard går på scenen kl. 13.00 med "Framtida er i nisjene". Leonard ser på hvordan framtiden ser ut mht rettigheter og musikkdistribusjon, podcasting - hva bringer fremtiden av utfordringer for oss som lager radio. Han leverer spennende teorier om hvordan han tror fremtiden ser ut for bransjen.

Samtidig er Tor Andersen fra P4 og Anne Grossvold fra NRK på en annen scene med temaet: "Samtalekunst/Underholdningsintervjuet". Anne Grosvold, NRK røper hvordan hun finner tonen med folk i studio mens Tor Andersen røper hvordan han får artister til å si noe nytt i intervjuet.

Gloria Johnson og Carl Wheatley er på plass klokka 14. De to lager BBCs mest populære program fra Hull. Hva er hemmeligheten deres? I studio sitter en duo som beskriver seg selv som et "odd couple" og serverer intervjuer med lokale og internasjonale skribenter - teaterstjerner og overraskende telefoner og nisjespalter som "Call the Funeral-agent".

DAB er emnet for et annet seminar kl. 14.00. Kelly Griffiths, Quentin Howard og Hans Petter Danielsen" Prosjektdirektør i WorldDAB gir oss overblikk over trender internasjonalt, interavktiv multimediekringkasting i Tyskland og England. Teknisk direktør i P4 og leder for Digitalradioutvalget, Hans Petter Danielsen, kan fortelle om Norge og DAB. Kinas satsning på DAB-teknologien kan sette fart i produksjonen av billige DAB-radioer. Bruken av DAB også til å sende mobil-tv i Tyskland og Storbritannia åpner helt nye perspektiver.

Marit Breivik går på banen kl. 15.00 med Hvordan gjøre radiofolk til toppspillere? Trener for kvinnelandslaget i håndball Marit Breivik forteller om hvordan hun aler opp talentene.

Samtidig kommer Knut Arne Futsæther og Reidar Myrer og forteller om de nye lyttermålingene. Den nye målingen av radiolytting foregår ved at alle radiokanaler som er med i overvåkningen legger inn en elektronisk kode i sine sendinger. Deltakerne i TNS Gallups panel bærer en PPM som oppfanger og registrerer de ulike kodene. PPM-en registrerer ikke bare hvilken kanal som sender og tidspunkt for sendingen, men registrerer også om det kommer fra FM-sendinger, mobiltelefon, PC eller DAB.

Så er det fest med Prix Radio fra kl. 19.00
Vil du høre mer på radio? - Kjøp radio her!
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
Til E-post-adresse: Se også:

Lokalradioene får Alltid-frekvensene
16.10.06

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info